(+45) 4111 2722 HP@METESA.DK

Veterinær Røntgen

Metesa Medical ApS forhandler OR Technologys fantastiske mobile og stationære digitale røntgen løsninger og skræddersyede billedbehandling (PACS) af heste og mindre dyr. Veterinær behandling incl. Erhvervelse og diagnostisk software, billedbehandlings system og cloud baseret løsning.        

Amadeo røntgen systemer

Amadeo V røntgen system

Amadeo V er stationært. Det har flydende leje der giver mulighed for perfekt positionering. Det leveres med 3-faset generator og man kan vælge om det skal være med kassetter eller digitale billeder.

Leonardo DR Systemer

OR technologys mobile løsninger gør det let og enkelt at tage røngten billeder af fx. heste, uden at dyrene skal transporteres, hvilket kan være både tidskrævende og besværligt. Med en mobil løsning fra OR technology kan røngten systemet komme til det sted hvor dyret befinder sig. Ideelt hvor man har brug for at det skal være let at tage røntgen billeder hvor dyrene opholder sig. Dette kan spare tid og være meget lettere, så man ikke skal flytte for meget på et dyr, inden man finder ud af hvilken skade der skal behandles.

Leonardo DR mini

Leonardo DR mini er et kuffert system. Det kan transporteres i en kuffert og vejer kun ca. 8 kg.

Leonardo DR nano

Leonardo DR nano er et rygsæk system. Det transporteres i en rygsæk og er derfor let at tage med derhen hvor dyret er. 

Leonardo DR pico

Leonardo DR pico er et letvægts røntgen system. Det transporteres i en taske, der kan anvendes enten som rygsæk eller skuldertaske. Den vejer kun 7,1 kilo. Se flere detaljer herunder.

Til Leonardo systemerne kan der til købes transportable røntgen kilder/røntgen generatorer. 

VIL DU VIDE MERE?